Při odběru 2 ks a více od stejného druhu zboží poskytujeme množstevní slevy. Děkujeme, že nakupujete u nás.

Regenerace sportovních trávníků

greenkeeper_regenerace travnikuRegenerace fotbalových a sportovních travních ploch s využitím profesionálních travních směsí zn. Greenkeeper. Travní směs DOSEV F01, F02 a F03, vám zajistí dokonalou regeneraci poškozeného travního porostu nejen zimními mrazy. V průběhu dvou až tří týdnů bude váš trávník dokonale zregenerovaný a připravený na novou zátěž.

Popis produktů:

dosev (F01)

Travní směs určená pro dosetí prázdných a poškozených míst fotbalových a sportovních trávníků. Je složena z jemných a středně jemných jílků vytrvalých a lipnic lučních. Složení směsi umožňuje rychlý vývoj a plné zapojení poškozeného travního porostu v krátkém časovém období.

Složení travní směsi: jílek vytrvalý 85 %, lipnice luční 15 %

dosev (F02)

Travní směs určená pro regeneraci prázdných a poškozených míst fotbalových a sportovních trávníků. Je složena ze středně jemných jílků vytrvalých, kostřavy červené krátce výběžkaté a lipnic lučních. Rychlý vývoj jílků vytrvalých a pozdější prorůstání lipnicí luční zajistí požadovanou regeneraci a plné zapojení poškozeného travního porostu.

Složení travní směsi: jílek vytrvalý 70 %, kostřava červená krátce výběžkatá 10 %, lipnice luční 20 %

dosev (F03)

Klasická varianta travní směsi určená pro regeneraci a dosetí prázdných a poškozených míst fotbalových a sportovních trávníků. Je složena ze středně jemných jílků vytrvalých s rychlým vývojem a výbornou regenerační schopností.

Složení travní směsi: jílek vytrvalý 80 %, lipnice luční 20 %

 

Přejít k objednávce zde.